Onze leden over VASS

Onlangs heb ook ik me aangesloten bij Vass, dit nadat ik een gesprek gevoerd heb met Mirjam welke mij een compleet ander beeld schetste van Vass dan dat ik had. Het beeld wat ik bij Vass had is voornamelijk gevoed door de Facebook groep waar nogal wat in geschreeuwd wordt, ik dacht een ongestructureerde facebookgroep waar iedereen wat ergernissen plaatst, dit wordt toch nooit wat.

Na een gesprek met Mirjam begreep ik dat de meeste communicatie om veiligheidsredenen via de nieuwe App verlopen. VASS is een goed georganiseerde club via een nieuw mobiel platform en zij bieden echt wel oplossingen waar veel autobedrijven op zitten te wachten. Hierdoor is mijn mening toch veranderd. Ik heb me aangemeld en direct een inlog ontvangen van de App, hierin staan veel interessante discussies, voordelen en nieuwsitems. Ik zie nu de serieuze bedrijven die aangesloten zijn, de positieve reacties en ben van mening dat als de groep nog groter wordt we nog meer dingen gedaan kunnen krijgen. Ik zie de groep per dag groeien en ben blij dat we samen opkomen voor onze belangen.

Mirjam bedankt voor dit initiatief en inzet!

Jan Wijma – Auto Wijma

 

“Ik stond op een beurs met oldtimers, toen John vd Rijt bij mij op de stand kwam en we beide ons ongenoegen uitspraken over de alsmaar stijgende portal kosten. Toen zeiden we daar moeten we eigenlijk iets aan gaan doen. John heeft in de week daarop een Facebookpagina aangemaakt en gevraagd wie er eventueel mee zouden willen werken om voor de aangesloten autobedrijven een betere prijs af te dwingen bij de portals. Uiteraard heb ik me direct aangemeld met nog vier anderen. We zijn dus met zes personen begonnen. Doordat er heel veel vrije tijd (zonder betaling) in ging zitten zijn er in de loop van de tijd wat mensen uitgestapt. Uiteindelijk is VASS een organisatie waar je gewoon lid van moet zijn, omdat het altijd meer oplevert dan het kost. Het initiatief komt vanuit de autobedrijven zelf. Dus meld jezelf nu nog aan!“

   Iwan van Lankvelt  –  autobedrijf Iwan v Lankvelt

Ik ben lid geworden van Vass, omdat ik gedemotiveerd ben geraakt van de huidige auto aansluitingen. Hoge facturen en er wordt alleen opgetreden in het belang van de consument en niet vanuit het autobedrijf. Ondanks dat je van je eigen kracht uit moet gaan, vind ik het bijzonder leerzaam en transparant dat je aan collega’s uit het land een case kan neerleggen waar adequaat op gereageerd wordt met de meest uiteenlopende oplossingen. Dit is pas echt realistisch en leerzaam. De b2b is een super tool ( die wellicht in verschillende klasse opgebouwd mag worden, maar dit zijn verbeterpunten) Ik zou mijn collega’s bijna willen verplichten deel te nemen, tenslotte zijn wij de voedingsbodem voor het leveren van voertuigen. Ik ben ervan overtuigd dat op deze wijze het autobedrijf aan zet blijft, in een wereld waar de consument erg beschermd aan het worden is. Succes VASS, ga zo door!

Eric J.T. Bakker – 3B Exclusief BV

Als lid van het eerste uur zijn wij overtuigd dat VASS een aanvulling is voor ons bedrijf.
Door de vele VASS leden met elkaar te verbinden krijgen we een duidelijker geluid en vervolgens sneller gehoor bij grote partijen (internetportals / software ontwikkelaars).
We lopen allemaal tegen vrijwel dezelfde problemen aan, individueel missen we echter stootkracht om dit te kunnen veranderen. VASS verzameld, verbindt ons tot één geheel.
Samen sterk in bijvoorbeeld inkoopvoordelen zoeken en gezamenlijk in- & verkopen zijn dé voordelen van VASS.
Auto-Wessel is voornemens om via VASS contacten te onderhouden en zo samen sterk te ondernemen.

Dick Wessel  –  Auto Wessel

“Ondernemen geeft vrijheid en plezier maar kan soms ook heel eenzaam aanvoelen. In sommige situaties kan je niet bij je collega’s of investeerders terecht, en snappen vrienden en familie niet precies wat je bezig houdt. Mede-ondernemers zijn vaak fijne sparringpartners die precies weten wat je meemaakt als ondernemer. Dat is een van de redenen waarom ik voor VASS heb gekozen. VASS biedt een vertrouwde omgeving waarin ondernemers hun successen maar ook hun dagelijkse worstelingen kunnen delen.”

Bart R. Kuus, Bmwtouringkopen.nl

VASS is voor ons bedrijf absoluut van toegevoegde waarde.
De deelnemende bedrijven staan direct met elkaar in contact middels een mobiel platform waardoor vraag en antwoord, in de breedste zin van het woord, een kleine stap van elkaar verwijderd zijn. Ondernemers ondersteunen elkaar.
Bij struikelblokken zoals prijsverhogingen of nieuwe werkwijzen waar wij als ondernemers mee te maken krijgen, worden we vaak als kleine speler niet gehoord. Deze zaken worden door VASS eenvoudig in kaart gebracht en kenbaar gemaakt. Dat VASS bij de grote advertentie portals of partijen zoals de RDW een gesprekspartner van betekenis is, heeft VASS ondertussen bewezen. Samen denken we in mogelijkheden en oplossingen. Ook zijn er mooie en exclusieve voordelen voor VASS leden te halen bij de toeleveranciers en dienstverleners aangesloten bij VASS. Samen sterk!

Autobedrijf Cortenbach, Coen Cortenbach