VASS Nederland

Wie werken er aan Vass?

Er zijn al diverse personen betrokken bij de VASS-organisatie. We stellen ze graag even aan je voor:

De Organisatie

Mirjam van der Rijt

Na haar studie aan de PABO was Mirjam 8 jaar werkzaam als leerkracht en coach binnen het basisonderwijs. Na deze waardevolle periode werd het tijd voor iets nieuws en zo stapte zij in bij het autobedrijf van haar partner. Nu, 10 jaar verder, beleeft ze de mooie kanten van de autobranche maar ook de frustraties en pijn punten. Mirjam heeft vanaf het eerste uur deelgenomen aan het initiatief Autobedrijven Samen Sterk en zal zich hier nu full time voor in gaan zetten.

Haar kernwoorden: luisteren, krachten bundelen, verbinden, de dialoog aan gaan, houdt van een uitdaging, gaat ergens vol passie voor.

Ingrid Broekman

Als afgestudeerd bedrijfskundige heeft ze al vele jaren in managementfuncties haar sporen verdiend. Eerst jaren binnen het bankwezen en daarna in de kinderopvang. Na een carriere switch is zij als zelfstandig ondernemer gestart. Op het gebied van grafisch ontwerp en webdesign ondersteunt zij al meer dan zeven jaar diverse ondernemers.  Ingrid zal binnen VASS beide kernkwaliteiten inzetten. Als bedrijfskundige zal zij Mirjam ondersteunen in managementtaken. Daarnaast zal zij voor VASS alle communicatie verzorgen. 

Haar kernwoorden: analytisch, creatief, duizendpoot, weet concept naar beeld te vertalen, organisator.

Raad van ADVIES

John van der Rijt

“Initiator"

Martin Kirchner

“Achtergrond in de automotive"

Jeroen Broekman

“Expert category buying"

Marc van Eijl

“Adviseur Sales en Marketing"

Peter Roosendaal

“Juridisch adviseur"