VASS Nederland

Jeroen Broekman

SAMEN kom je verder dan alleen….

Dit is waar jullie als leden van VASS jezelf allemaal al terdege bewust van zijn. Middels mijn zitting in de Raad van Advies wil ik aan de doelstellingen van VASS bijdragen om samen met jullie een vernieuwend en sterk collectief te worden binnen de branche.

Jeroen Broekman - Raad van Advies VASS

Graag stel ik mij aan jullie voor. Ik ben Jeroen Broekman, getrouwd met Ingrid en samen hebben we drie dochters. We zijn woonachtig in Uden. Om maar gelijk met de deur in huis vallen, ik heb geen diepgaande achtergrond binnen de automotive. Wel heb ik vanuit mijn werkzaamheden dagelijks te maken met alle operationele inzet van onder andere vrachtwagens, autoleasing en importeurs van voertuigen.

Mijn bijdrage aan het collectief binnen VASS zal zichtbaar worden op het vlak van deelnemende partners. Ik heb ruim 12,5 jaar werkervaring binnen verschillende Procurement rollen. Momenteel ben ik werkzaam als Procurement Director binnen een internationale omgeving maar met behoudt van vergaande verantwoordelijkheid op lokaal niveau. Dit komt dus goed overeen met één van de doelstelling van VASS

“het behoudt van eigenheid”.

Met een groot bestaand leveranciers netwerk en de nodige Procurement expertise ondersteun ik VASS om veel nieuwe partners te mogen toevoegen aan het collectief. Hiervan zullen jullie uiteindelijk profiteren door jullie te ontzorgen en tevens de bestaande inkoopkosten te verlagen. Ik heb er het volste vertrouwen is dat we SAMEN sterker worden en kijk uit naar de samenwerking met jullie, de partners en de overige betrokken binnen VASS.

Jeroen Broekman