Hieronder vind je de meest gestelde vragen en alle antwoorden

Vanaf het moment van de oprichting van ‘het collectief VASS’ (ruim 2 jaar geleden) tot en met heden zijn alle inspanningen die gedaan zijn voor de leden van de groep, gratis geweest. Omdat er nu zodanig veel tijd en energie in VASS gaat zitten, hebben we besloten om een professionele stap vooruit te gaan zetten. Dat brengt meteen ook extra voordelen!

Facebook was voor de opstartperiode een prima platform; snel en eenvoudig op te zetten en toegankelijk voor velen. Echter, op dit moment lopen we ook tegen de beperkingen van een dergelijke ‘derde partij’-platform aan. Wij willen meer dan alleen communiceren en tevens is privacy de laatste periode bij Facebook een issue gebleken. Wij willen exclusiviteit & integriteit garanderen en daarin blijkt Facebook geen partij te zijn. Daarnaast biedt de app als platform zoveel meer mogelijkheden en voordelen dat overstappen als de volgende logische stap voelt.

€ 49,95 (ex. BTW) per maand, voor iedereen. Duidelijk en helder, geen onderscheid.

Groot of klein bedrijf, veel of weinig belang; iedereen betaalt hetzelfde. En wij gaan compleet transparant zijn en blijven over de inkomsten en uitgaven van het platform. Want integriteit en openheid zijn de fundamenten van dit platform en dat zal altijd zo blijven. Zo is het maandbedrag opgedeeld in drie kostenposten; bijdrage aan technische ondersteuning van het platform (app), events & bijeenkomsten (enkele per jaar) en als laatste een vergoeding voor de uren die Mirjam maakt tijdens onderhandelingen, het contact met abonnees, platform onderhoud en organiseren van events.

Je hoeft jezelf slechts eenmalig aan te melden op de website van VASS en direct na de aanmelding, krijg je een mail toegestuurd waarin de link naar de app van VASS zit en na het downloaden van de app, ben je direct automatisch ingelogd. Heel simpel en je bent meteen actief in de app!

Naast het contact met de vele andere abonnees uit heel Nederland, zorgen wij van VASS dat je ook voordelen bij de grote leveranciers krijgt. Denk aan kortingen op abonnementen die je via VASS afsluit, inkopen die je via VASS doet waarbij wij voor jullie een betere prijs hebben afgedwongen. En kennisdeling; iedereen heeft met dezelfde uitdagingen, problematiek en irritaties te maken. Gedeelde smart is halve smart! Stel een vraag, zoek een topic op en doe er je voordeel mee dat je kennis van anderen mag gebruiken voor jouw eigen onderneming!
Tevens gaan we op korte termijn beginnen met het organiseren van informatiedagen, events en andere bijeenkomsten voor de abonnees van VASS waarbij kennisdeling en overdracht centraal staan. Samen staan we sterk!

Nieuw is het inmiddels niet meer maar wellicht nog niet bekend bij het grote publiek. We zijn inmiddels al 2 jaar actief maar door de grote populariteit, wordt het nu tijd om de stap naar volwassenheid te maken. Maar nog steeds op een integere en open manier, zoals we ooit begonnen zijn. Wij hebben dus ook geen geheimen, dubbele agenda’s of belangen van grote partijen die onze koers zouden kunnen wijzigen. Nee, wij zijn er voor onze abonnees en wij blijven vechten voor onze abonnees.

Alle communicatie aangaande afspraken, deals of voordeel wat wij met leveranciers of aanbieders van voordeel afdwingen, maken wij kenbaar op het platform. Als een aanbieder niet conform onze standaard wil aanbieden, zullen we het afwijzen van een deal en de reden van afwijzen van een deal met de abonnees delen. Er zijn inmiddels al vele ogen op ons gericht maar niet alle ogen hebben dezelfde & juiste intenties 😉

Ook geven wij complete openheid van zaken als het gaat om de besteding en invulling van de kosten die het platform maakt zoals techniek, loonkosten en de kosten van events of andere bijeenkomsten.

Iedereen die abonnee wordt, krijgt toegang tot dezelfde voordelen. Hetzelfde voordeel bij bijvoorbeeld inkoop van materialen, kortingen op abonnementen en contact met alle andere abonnees. Dus verschil maken in prijs is juist iets waar wij voor vechten om dat niet te doen! Gelijke monniken, gelijke kappen. Ook dat is een voorbeeld van de vorm waarop wij dit platform runnen: helder en transparant!

Alle aanbiedingen, kortingen of voordelen voor de abonnees worden passief aangeboden op het platform. Oftewel, iedereen kan de voordelen zelf bekijken en ook zelf beslissen op welk moment ze daar gebruik van willen maken. Wij zullen ten allen tijden voorkomen dat een van onze abonnees rechtstreeks benaderd wordt door een van de aanbieders van een voordeel. Hiermee garanderen wij ook dat abonnees anoniem blijven voor de aanbieders en leveranciers.

Dit hebben wij vastgelegd in onze gebruikersvoorwaarden en overeenkomst, welke akkoord moet worden bevonden alvorens men gebruik mag maken van het platform. Omdat integriteit en openheid de fundamenten van ons bestaan zijn, zal je alles omtrent privacy en bescherming van gebruik van gegevens terugvinden in deze overeenkomst.