VASS-Logo

AUTOproff sluit zich aan bij VASS

AUTOproff sluit zich aan bij VASS

Online handelsplatform AUTOproff is op 1 juni lid geworden van brancheorganisatie VASS. Met de toetreding tot het netwerk van aangesloten autobedrijven hopen beide organisaties elkaar te versterken. Ook de individuele autobedrijven gaan profiteren. “Samen gaan we de occasionhandel nog beter maken,” laat Margreet van der Linden van AUTOproff weten.

VASS-samenwerking-Autoproff

Op het platform van AUTOproff kunnen autobedrijven, leasemaatschappijen, fleetowners en andere partijen in de automotive onderling occasions verhandelen. De formule is volgens Margreet van der Linden uniek in Nederland. “We kopen zelf geen auto’s in en je betaalt ook geen opgeld of marges die bij andere veilingen wel gebruikelijk zijn. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand en kan je, afhankelijk van het abonnement, onbeperkt auto’s kopen en verkopen. Ook internationaal.”

Onafhankelijk
Volgens Van der Linden sluit dat goed aan bij de wens van VASS-leden die hun aanbod van bijvoorbeeld inruilauto’s breder onder de aandacht willen brengen of die auto’s willen importen, maar wel rechtstreeks zaken willen doen met de wederpartij. Mirjam van der Rijt van VASS bevestigt dit. “De onafhankelijke positie van AUTOproff is een van de redenen waarom het bedrijf goed past bij onze leden. Zij hebben nu ook toegang tot een internationale markt en bovendien maakt het platform de onderlinge verbinding nog sterker. Dat vinden we heel belangrijk.”

VASS-leden profiteren bovendien van een extra aantrekkelijk aanbod bij AUTOproff voegt Margreet van der Linden er nog aan toe. “De occasionhandel trekt weer aan, prijzen zitten in de lift en we hopen ook op de lange termijn een vruchtbare samenwerking op te zetten.”

Bron: https://www.automobielmanagement.nl/occasions/2020/06/04/autoproff-sluit-zich-aan-bij-vass/?gdpr=accept

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram