Over VASS

Toen ik 12 jaar geleden in het autobedrijf van mijn partner stapte, ontdekte ik direct de prachtige kanten van de autoverkoop.

Maar al snel ontdekte ik ook de knelpunten. Partijen waar we mee móéten samenwerken, omdat we daar niet omheen kunnen, prijsverhogingen en productaanpassingen zonder daarbij te kijken naar de behoefte van hun klanten; wij de autobedrijven.

Niet gehoord worden

Het niet gehoord worden bij een leverancier is wat mij heeft doen besluiten om VASS op te zetten. Ik vond dat iemand moest opstaan om de ondernemers te bundelen, te ontzorgen en hun stem te vertegenwoordigen. Samen sterk staan, zodat we zaken kenbaar kunnen maken en constructief aan te pakken gericht op positief resultaat!

Belangenorganisatie VASS

Ik geloof in de kracht van de ondernemer en hun eigenheid, maar ook in de leveranciers. Samen sterk gaan we voor kwaliteit waarmee we niet alleen onszelf helpen, maar ook de consument. Ook zij hebben baat bij dit initiatief.

Mirjam van der Rijt (Initiatiefneemster VASS Nederland)

Verbinden

VASS brengt autobedrijven en leveranciers samen die elkaar versterken op het gebied van kwaliteit, volume, voordeel en rendement.

Belangen

VASS is dé belangenorganisatie voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Samen staan we sterk!

Voordeel

VASS bundelt autobedrijven tot één krachtige stem om eerlijke prijzen te bedingen en gezamenlijk voordeel te behalen.

Waar gaan we voor

Als ondernemers in de autobranche willen we doen waar we goed in zijn. Maar het runnen van een autobedrijf betekent ook dat we allemaal individueel te maken hebben met veel leveranciers en partijen in de markt. Denk aan de online portals, verzekeringen, energie, onderdelen leveranciers, accountants, invoerprogramma’s en ga zo maar door. Individueel worden we niet gehoord, kunnen we geen voordeel bedingen en zijn we niet sterk genoeg.

Binnen belangenorganisatie VASS bundelen we onze krachten waarbij iedere ondernemer uniek is en blijft. Met zijn eigen bedrijfsvoering en identiteit. Met VASS staan we samen sterk!

Met VASS als belangenorganisatie hebben we wel een stem waar naar geluisterd wordt. Met VASS zijn we dé gesprekspartner naar de markt en in staat om veranderingen te realiseren.

Sluit je aan en ook jij zal je thuis voelen bij VASS!

Wat vinden onze leden?

“Dat VASS bij de grote advertentie portals of partijen zoals de RDW een gesprekspartner van betekenis is, heeft VASS ondertussen bewezen. Samen denken we in mogelijkheden en oplossingen. Ook zijn er mooie en exclusieve voordelen voor VASS leden te halen bij de toeleveranciers en dienstverleners die aangesloten zijn bij VASS. Samen sterk!”

“VASS een organisatie waar je gewoon lid van moet zijn, omdat het altijd meer oplevert dan dat het kost. Het initiatief komt vanuit de autobedrijven zelf.”

“VASS is een goed georganiseerde club via een nieuw mobiel platform. Zij bieden echt oplossingen waar veel autobedrijven op zitten te wachten.”

Word ook lid, meer leden meer resultaat!

Ben je het zat om alleen te staan, wil je inspraak, voordeel en meer? Schrijf je in. VASS Nederland is er voor ieder onafhankelijk autobedrijf, klein of groot, iedereen is welkom. Geef jouw stem, onze gezamenlijke stem betekent meer kracht. Samen sterk!

Even voorstellen

Ik ben Chantal Brands en sinds november 2020 werkzaam bij VASS. Via een gezamenlijke vriendin volgde ik het initiatief VASS al vanaf het begin. Ongelooflijk hoe hard VASS groeide en welke mijlpalen bereikt werden. Toen de vacature voorbij kwam, heb ik meteen contact gezocht met Mirjam. De autobranche was nieuw voor mij, maar door de bevlogen uitleg van Mirjam en alle kennis van leden en leveranciers in de App werd ik snel op de hoogte gebracht van het reilen en zeilen in de branche.

Samen gaan we de komende maanden voor meer groei om VASS nog sterker te maken, meer verbinding tussen leden en leveranciers en natuurlijk ook meer voordelen.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!