Nieuws


VASS organisatie

“Help mijn man heeft een hobby!”

Leuk nieuws: Mirjam met haar eigen column in AMT!

VASS bij BNR Nieuwsradio: de impact van de lockdown

BNR de Nationale Autoshow: Vanmiddag lichtte Mirjam bij BNR toe welke impact de lockdown op universele autobedrijven heeft.

‘Praat met ons, niet over ons’ – artikel in AMT over VASS

Een krachtige titel boven het artikel in de rubriek ‘ONDERNEMEN’ van het AMT van afgelopen week.

AMT interview voor rubriek ‘Trots op mijn bedrijf’

AMT interviewde Mirjam een tijdje geleden over haar specialisatie in hun autobedrijf en haar doelen. Leuk artikel: hoe gaat zij als ondernemer met bepaalde zaken om?

Showroom sluiting levert reeks aan onveilige situaties op

“De kans op carjacking is veel groter” stelt VASS in gesprek met Automotive Management.

VASS ‘on tour’ bij Autoservice Stramproy

VASS ‘on tour’ bij Autoservice Stramproy We vinden het belangrijk om te weten hoe het gaat met onze leden en gaan graag met ze in gesprek. Zo was Mirjam onlangs bij Ruud Rietjens van Autoservice Stramproy en spraken zij o.a. over vrij ondernemen en over Ruud zijn keuze voor VASS.

VASS op bezoek bij Auto Reuvers in Lösser

Op bezoek bij… Auto Reuvers. Onlangs was Mirjam op bezoek bij Denniël Reuvers in Losser. Auto Reuvers is VASS lid van het eerste uur en vertelt over zijn ervaringen. Wat leuk om een kijkje in de keuken te nemen en in gesprek te gaan over de dagelijkse zaken.

Webinar Marktplaats voor VASS leden een succes!

In november vond een online presentatie plaats door Marktplaats voor alle geïnteresseerde VASS leden. Met een groot aantal deelnemers, goede sprekers en heel veel bruikbare tips was het een waar succes.

VASS sluit 300-ste lid aan!

VASS sluit 300-ste lid aan Afgelopen februari lanceerden we onze eigen VASS app en startten we met 40 actieve ondernemers. Binnen 10 maanden zijn we gegroeid naar 300 actieve ondernemers en 30 aangesloten leveranciers. Een mijlpaal!

Juridisch advies binnen handbereik

Nick van Electric Car Company stuurde me een bericht dat hij een goede jurist wist die van meerwaarde zou kunnen zijn voor ons allemaal.  Zo kwam ik in gesprek met Marijn de Jong van De Jong juristen te Zwolle. Direct was er een klik. Waarom? Als autoliefhebber heeft hij feeling met de automotive en kennis […]