Nieuws


VASS gaat samenwerking aan met GMTO

Technische kennis vergaren en op peil houden. Een hot topic in de automotive branche. Ook bij VASS speelt dit een belangrijke rol. Om de technische ontwikkeling en ondersteuning van hun leden te waarborgen zijn zij de samenwerking aangegaan met GMTO. Mirjam van der Rijt van VASS is trots op de samenwerking en legt samen met […]

Mirjam met VASS in AMT De Top “Praat met ons, niet over ons”

Autobedrijven hebben al uitdagingen genoeg aan de ontwikkelingen in de branche, benoemt Mirjam. Denk aan het vinden en behouden van technisch personeel, grote bedrijven, die steeds groter worden en kleine bedrijven die het steeds moeilijker vinden om bestaansrecht te houden. Maar ook de afstand die steeds groter wordt tussen bedrijven en organisaties: “Praat met ons, […]

Hoe werken wij met de VASS app?

Het hart van onze organisatie De VASS app, hoe werken we daar mee en wat betekent die voor ons binnen VASS Nederland? Bekijk hier de film, die Bundeling gemaakt heeft.

Lockdown…… en nu?

Wat zijn de gevolgen voor onze branche? Wat zijn het toch lastige tijden! We hopen dat iedereen de moed erin houdt, focust op de mogelijkheden en dat de financiële gevolgen te dragen zijn. We hebben kort samen gevat wat de regels zijn.

Interview | Mirjam van der Rijt: Ten strijde voor branche en bedrijf

“Ondernemers zijn blij dat iemand het voor ze opneemt” Toen Mirjam in 2008 besloot haar baan in het onderwijs op te zeggen en bij haar man John van der Rijt in het autobedrijf te gaan werken, ging ze vol overtuiging aan de slag. En daar ontstond de basis voor VASS!

Samenwerking Berner en VASS in de media!

Berner Produkten b.v. en VASS NL zijn een samenwerking aangegaan om met name de serviceverlening richting aangesloten bedrijven te vergroten.

Stuur jij wel eens een nieuwsbrief?

Kennis delen en tips ontvangen, dat is VASS! Ook op het gebied van communicatie hebben we partners, die onze VASS leden voorzien van tips. Stuur jij bijvoorbeeld wel eens een mailing of een nieuwsbrief? En weet jij waar je op moet letten?

VASS Webinar import met CARGO, Automobiel Taxaties en Eurostocks

Hoe importeer jij? We weten allemaal hoe belangrijk het is en we willen goede, kloppende auto’s in onze voorraad. Maar hoe doe je dat nu precies? Waar moet je op letten?

Non-conformiteit: hoe zit het nu precies?

Peter Roosendaal van TEN Advocaten legt uit. Binnen VASS en bij onze leden is non-conformiteit een belangrijk onderwerp. VASS vindt het belangrijk dat haar leden goed geïnformeerd zijn over de komende veranderingen rondom non-conformiteit. Hoe zit het nu precies? Waar moet ik rekening mee houden?

Column Mirjam in AMT: Gereedschapsmysterie

Nieuwe column in AMT Mirjam schrijft elk kwartaal op haar eigen persoonlijke en humoristische wijze een column over haar eigen ervaringen in het autobedrijf en VASS in AMT, deze keer over het Gereedschapsmysterie.