Nieuws


CarGarantie officieel partner van VASS

VASS-leden kunnen hun klanten per direct een uitgebreide garantie bieden die hen indekt tegen reparatiekosten. De garantieproducten gelden voor jonge occasions en tweedehandswagens van de meest courante automerken.

VASS-samenwerking-Autoproff

AUTOproff sluit zich aan bij VASS

AUTOproff sluit zich aan bij VASS Online handelsplatform AUTOproff is op 1 juni lid geworden van brancheorganisatie VASS. Met de toetreding tot het netwerk van aangesloten autobedrijven hopen beide organisaties elkaar te versterken. Ook de individuele autobedrijven gaan profiteren. “Samen gaan we de occasionhandel nog beter maken,” laat Margreet van der Linden van AUTOproff weten.

VASS Nederland Miriam

Samen sta je sterk!

Samenwerking komt op alle fronten voor. Met name in overkoepelende organisaties zoals brancheverenigingen, waarin met name kleinere ondernemingen hun krachten bundelen, komen de voordelen van samenwerking het meest tot uitdrukking. De autobranche is inmiddels zo’n organisatie rijker. Het gaat om de organisatie VASS, wat staat voor “verenigde autobedrijven samen sterk”. Het voelt voor mij als advocaat als een hele eer om met VASS te mogen samenwerken.

Verenigde Autobedrijven Samen Sterk verder als collectief

Na de eerste oproep op Facebook bleek dat de behoefte aan Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) groot is. Samen frustraties aanpakken binnen de autobranche door krachten te bundelen is wat ons drijft. Binnen vier weken werden eind 2017 meer dan 3.000 mensen lid van de besloten groep.

VASS leden

Autobedrijven Samen Sterk: van Facebooksite naar actieplatform

De zes oprichters van de Facebook-groep Autobedrijven Samen Sterk willen van de website een actieplatform maken, met als belangrijkste doel betere voorwaarden bij occasionportals te realiseren.