Nieuws


Column Mirjam in AMT: Gereedschapsmysterie

Nieuwe column in AMT Mirjam schrijft elk kwartaal op haar eigen persoonlijke en humoristische wijze een column over haar eigen ervaringen in het autobedrijf en VASS in AMT, deze keer over het Gereedschapsmysterie.

Samen ondernemen in Automotive

Samen ondernemen in Automotive TEN Advocaten werkt samen met VASS Nederland. VASS biedt een platform om vanuit de autobranche belangen te behartigen van onafhankelijke autobedrijven. Onafhankelijke autobedrijven worden door de grote partijen in de markt onvoldoende gehoord en alleen zijn ze als ondernemer niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door de krachten te bundelen […]

Samen juridische hulp laagdrempelig toegankelijk maken!

Samen juridische hulp laagdrempelig toegankelijk maken! Bij VASS verbinden we autobedrijven met elkaar en met leveranciers. Zo zijn specialisten direct benaderbaar en helpen zij jou met je vragen. Marijn de Jong van De Jong Juristen ging in dit webinar bij #DCDW in gesprek met Paul de Vries en Mirjam van der Rijt over o.a. garantie, […]

AMT Het Bord aan de Gevel: VASS-lid Ocassion Centrum Heeze

Marc Arnouts van Occasion Centrum Heeze over VASS: toen ik aangesloten was kon plotseling alles! Steeds meer onafhankelijke autobedrijven sluiten zich aan bij één van de bijna 40 werkplaatsformules die we in Nederland kennen. Hoe kies je de formule die het beste bij jouw bedrijf past? AMT helpt. Elke maand gaan we dieper in op […]

Podcast #220 van #DCDW: Paul de Vries in gesprek met Mirjam

Over Mirjam, Autobedrijf John van der Rijt en natuurlijk over VASS. “We wilden namelijk een positief geluid maken en echt voor ondernemers aan de gang” .

Mirjam van der Rijt (VASS) te gast in uitzending AM TV 28 april 2021

Kijk de uitzending hier terug! Individuele autobedrijven worden volgens Mirjam van der Rijt te weinig gehoord. “En alleen zijn we als ondernemer niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door onze krachten te bundelen kunnen we dit wel. De stem van iedere ondernemer telt.”

Succesvolle samenwerking Marktplaats en VASS krijgt vervolg

Goed nieuws! Samen hebben we mooie stappen gemaakt om er een waardevolle samenwerking van te maken. Beiden zijn we erg tevreden over de gang van zaken en het mooie voordeel dat er is voor de VASS leden. Op naar meer!

Digitale importprocedure van de RDW: een verrijking!

De RDW was onlangs op bezoek bij Mirjam en John om te praten over de importprocedure: deze procedure heeft enorm geholpen om tijdens corona de business bij Autobedrijf John van der Rijt door te laten draaien.

Te gast bij webinar AMT ‘werken in onzekere tijden’

Gisteravond waren we te gast bij het webinar ‘werken in onzekere tijden’ van AMT. In een heuse filmstudio, begeleid door niemand minder dan Annemarie Brüning,  hebben OOMT Coach Renate van Rijnsoever-Blanken en Mirjam gesproken over allerlei onderwerpen.

Samen voor een transparante markt!

VASS Nederland heeft Automotive MediaVentions gevraagd om meer duidelijkheid te geven over de recente ontwikkelingen op AutoTrack m.b.t. het adverteren exclusief BTW.