VASS-Logo

Banden Express en VASS creëren perfecte band voor mobiliteit en continuïteit

Barneveld, 24 januari 2023 – Banden Express (BEX), de toonaangevende bandengroothandel voor garagisten, is een partnerschap aangegaan met VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). VASS is een collectief voor onafhankelijke autobedrijven dat zich onder meer richt op het verbinden van ondernemers en leveranciers. Kwaliteit gaat daarbij hand in hand met de voordelen van ‘samen’. De leden van VASS kunnen door de samenwerking profiteren van het brede assortiment, de scherpe prijzen en de snelle service van BEX.

Bij VASS zijn nu al ruim 550 onafhankelijke autobedrijven aangesloten. Alle leden hebben met ingang van 1 januari 2023 toegang tot het brede assortiment van Banden Express. BEX levert het grootste assortiment autobanden van Nederland en heeft dagelijks maar liefst 5 miljoen banden op voorraad. De groothandel levert banden van 132 merken, waaronder A-merken als Bridgestone, Continental, Michelin en Pirelli. Het aanbod omvat tevens banden van kwaliteitsmerken als Maxxis en Vredestein en van het budgetmerk Mastersteel. Uiteraard springt BEX met zomer-, winter- en all-seasonbanden in op elk jaargetijde. Door inkoop op grote schaal is BEX in staat de banden tegen scherpe prijzen aan te bieden.

Snel besteld, snel geleverd

In de handige webshop van BEX vinden VASS-leden snel de juiste banden. Bestellen kan eenvoudig via een muisklik. De VASS-leden profiteren daarbij niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van snelle levering. Banden Express beschikt in Nederland namelijk over twaalf regionale depots. Ook met drie bezorgmomenten per dag staat Banden Express garant voor een betrouwbare en constante toevoer van banden. Elke dag weer bedient Banden Express duizenden klanten. Zo draagt BEX bij aan de continuïteit van ondernemers in de autobranche.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram