VASS-Logo

Bart R. Kuus

Bart R. Kuus

BMW Touring over VASS

Bart R. Kuus aan het woord

Ondernemen geeft vrijheid en plezier, maar kan soms ook heel eenzaam aanvoelen. In sommige situaties kan je niet bij je collega’s of investeerders terecht en snappen vrienden en familie niet precies wat je bezig houdt.

Behoefte aan sparringpartners

Mede-ondernemers zijn vaak fijne sparringpartners die precies weten wat je meemaakt als ondernemer. Dat is één van de redenen waarom ik voor VASS heb gekozen. VASS biedt een vertrouwde omgeving, via de VASS-app, waarin ondernemers hun successen, maar ook hun dagelijkse worstelingen kunnen delen.

VASS voordelen gaan verder

VASS staat er als belangenorganisatie, neemt initiatief richting de markt en zorgt ervoor dat leveranciers en partners die zich aansluiten toegevoegde waarde, voordeel en kwaliteit inbrengen. We moeten ervoor zorgen dat we iedere dag sterker worden voor een goed ondernemersklimaat voor ons allen.

Bart, het is superfijn om te kunnen sparren met elkaar, kennis te delen en ergernissen aan het licht te brengen. VASS staat als belangenorganisatie garant om onze gezamenlijke stem te laten horen. Samen Sterk! Dat is waar VASS voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten. Ook leveranciers en partners zijn daarbij van harte welkom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram