VASS-Logo

BCA Autoveiling en VASS starten samenwerking

VASS • BCA sluit belangstellende VASS-autobedrijven aan op zijn Waarde Informatie Systeem.

Autoveiler BCA en VASS gaan samenwerken. De bij VASS aangesloten autobedrijven kunnen nu ‘rendementsverbeteringen’ krijgen en BCA krijgt ‘waardevolle gebruikersinformatie.’ Dat meldt BCA in een persbericht.

BCA sluit belangstellende VASS-autobedrijven aan op zijn Waarde Informatie Systeem, dat helpt om een marktconforme waarde voor auto’s te bepalen. VASS zal op zijn beurt BCA voorzien van feedback over het gebruik van de website en informatie over de in- en verkoopprocessen verstrekken.

Marktwaarde

“Wij zijn blij dat we zo’n grote partij als VASS mogen aansluiten”. zegt Iede Aukema, directeur van BCA Nederland. “Wij krijgen hiermee toegang tot meer dan 600 autobedrijven die bij ons kunnen kopen en verkopen. Bovendien ontvangen wij waardevolle informatie van hen als gebruikers. Daardoor kunnen we blijven ontwikkelen en verbeteren.”

“Wij hebben nu toegang tot meer dan 10.000 kavels met actuele en heldere informatie”, vult Mirjam van der Rijt, initiatiefnemer van VASS, aan. “Dankzij die informatie en actuele marktwaarde van de kavels, laat het financiële plaatje van elke transactie weinig ruimte voor verrassingen. Dat is van groot belang voor rendementsoptimalisatie van de bij ons aangesloten bedrijven.”

VASS heeft ook recente samenwerkingen met VinaclesBanden Express en DKV Mobility.

Artikel: automotive-online.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram