VASS-Logo

Coen Cortenbach

Coen Cortenbach

Autobedrijf Cortenbach over VASS

Coen Cortenbach aan het woord

VASS is voor ons bedrijf absoluut van toegevoegde waarde. De deelnemende bedrijven staan direct met elkaar in contact middels één mobiel platform waardoor vraag en antwoord, in de breedste zin van het woord, een kleine stap van elkaar verwijderd zijn. Ondernemers ondersteunen elkaar.

Een krachtige stem naar de markt

Bij struikelblokken, zoals prijsverhogingen of nieuwe werkwijzen waar wij als ondernemers mee te maken krijgen, worden we vaak als kleine speler niet gehoord. Deze zaken worden door VASS eenvoudig in kaart gebracht en kenbaar gemaakt. Dat VASS bij de grote advertentie portals of partijen zoals de RDW een gesprekspartner van betekenis is, heeft VASS ondertussen bewezen.

Nog veel meer mogelijk

Samen denken we in mogelijkheden en oplossingen. Ook zijn er mooie en exclusieve voordelen voor VASS leden te halen bij de toeleveranciers en dienstverleners die aangesloten zijn bij VASS. Samen sterk!

VASS-app altijd bij de hand

We maken met z'n allen gebruik van de VASS-app en staan zo direct met iedereen in verbinding. Door gebruik te maken van dit centrale platform missen we niets en worden we vanuit VASS op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en deals.

Coen, fijn om te horen dat VASS voor jouw bedrijf van toegevoegde waarde is. Samen Sterk! Dat is waar VASS als belangenorganisatie voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten. Ook leveranciers en partners zijn daarbij van harte welkom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram