VASS-Logo

De Jong juristen Zwolle en VASS

Als echte autoliefhebber voelde Marijn de Jong zich bijzonder aangetrokken tot de automotive branche en toen het contact in oktober 2020 met Mirjam was gelegd kwam al gauw de aansluiting bij VASS. Wij zien VASS als organisatie met een enorm potentieel, eindelijk was er dan een club voor autobedrijven. 

 

Toen we begonnen als leverancier in november 2020 kwamen we er al snel achter dat de behoefte vooral ligt in het delen van kennis, het beantwoorden van vragen en - waar nodig - doorpakken op individuele zaken. We zijn actief in de app en delen graag informatie, zo hebben we diverse webinars gegeven, informatiestukken geschreven en zijn we ook druk bezig geweest met algemene leveringsvoorwaarden.

 

We gaan graag op bezoek bij VASS-leden om de verschillende autobedrijven te bewonderen, de lekkere koffie te proeven en uiteraard mooie auto’s te kijken. VASS-leden genieten bij ons altijd tal van voordelen en kunnen ons altijd bellen, mailen of appen. Wij staan klaar voor VASS.

 

We zien er naar uit iedereen op de bedrijvenmarkt te spreken en we gaan voor de groei van VASS en haar leden!

 

Marijn de Jong

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram