VASS-Logo

Dick Wessel

Dick Wessel

Auto Wessel over VASS

Dick Wessel aan het woord

Als lid van het eerste uur zijn wij overtuigd dat VASS een aanvulling is voor ons bedrijf. Door de vele VASS leden met elkaar te verbinden, krijgen we een duidelijker geluid en vervolgens sneller gehoor bij grote partijen (internetportals / software ontwikkelaars).

Dezelfde problemen centraal oplossen

We lopen allemaal tegen vrijwel dezelfde problemen aan, individueel missen we echter stootkracht om dit te kunnen veranderen. VASS verzamelt en verbindt ons tot één geheel.

Samen sterk

Samen sterk in bijvoorbeeld inkoopvoordelen zoeken en gezamenlijk in- & verkopen zijn dé voordelen van VASS. Een voornemen van Auto-Wessel is om via VASS contacten te onderhouden en zo samen sterk te ondernemen.

Eenvoudig communiceren

De VASS-app is het centrale communicatieplatform waar we alles met elkaar kwijt kunnen. Hier staan de exclusieve voordelen voor VASS leden op een rij. We kunnen kennis delen, elkaar vragen stellen, onze mening geven en veel meer. De VASS-app heb je altijd bij de hand.

Dick, dank je wel. Alleen als we krachten bundelen krijgt de stem van VASS meer kracht en bereik. Samen Sterk! Dat is waar VASS voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten. Ook leveranciers en partners zijn daarbij van harte welkom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram