VASS-Logo

DKV Mobility bevestigt samenwerkingsverband met VASS

Noordwijkerhout, 5 oktober 2022 – DKV Mobility gaat samenwerken met VASS (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). Dat maakt het toonaangevende Europese B2B-platform voor betalingen en oplossingen on-the-road vandaag bekend. Onder het partnership kunnen leden van VASS voortaan gebruikmaken van de tankpassen en laadoplossingen van DKV Mobility.

VASS is een belangenorganisatie voor onafhankelijke autobedrijven in Nederland. De organisatie is in 2020 opgericht door Mirjam van der Rijt. Een automotive ondernemer die de knelpunten van de branche zelf ondervond, met de ambitie om dit gezamenlijk in de sector aan te pakken. Momenteel telt VASS meer dan 500 leden en groeit de organisatie continue. Bij de belangenorganisatie zijn zowel grote als kleine leveranciers en partners aangesloten.

Tankpassen en laadoplossingen
Door het partnership hebben leden van VASS toegang tot verschillende diensten en producten van de mobiliteit serviceprovider. Zo biedt DKV Mobility tankpassen, met zelfs een groene kaart voor tanken én laden die 100 procent van de CO2-uitstoot compenseert. De tankpassen bieden naast toegang tot het Nederlandse netwerk van ruim 3.300 tankstations met lijst- en pompprijzen, ook toegang tot het volledige Europese netwerk van circa 67.000 tankstations. DKV Mobility maakt geldende kortingen voor haar leden inzichtelijk via de DKV APP. Daarbij zijn deze tankkaarten full service, waardoor VASS leden toegang hebben tot diverse producten, diensten en digitaal tankmanagement.

Leden van VASS hebben daarbij ook toegang tot de duurzame mobiliteitsoplossingen van DKV Mobility. Elektrisch laden op werk, thuis of onderweg is mogelijk met het totaalconcept van de mobility serviceprovider. Het netwerk bevat ruim 110.000 laadpalen door heel Nederland.

Samen sterk
Dennis Versteeg, Accountmanager bij DKV Mobility Benelux: “VASS is een groeiende organisatie die de belangen behartigt van autobedrijven. We zijn trots op dit partnership. Zo kunnen we ons samen sterk maken voor de toekomst van mobiliteit: duurzaam en digitaal. Een vooruitzicht dat haalbaar moet zijn voor grote én kleine autobedrijven. Onze claim is niet voor niets; You drive, we care.”

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS: “We zijn erg enthousiast over de nieuwe samenwerking. De uitgebreide dekking van het DKV Mobility netwerk, met bijbehorende producten en diensten, zorgt ervoor dat onze leden nu én in de toekomst efficiënter en voordeliger kunnen werken.”

Tekenmoment

Vlnr: Mirjam van der Rijt (initiatiefneemster VASS), Dennis Versteeg (Account Manager DKV Mobility) en Pieter van Wel (Managing Director DKV Mobility).

Over DKV Mobility

DKV Mobility is al meer dan ~90 jaar het toonaangevende Europese B2B-platform voor betalingen en oplossingen voor onderweg. Met de servicekaarten van DKV Mobility kunnen ~259.000 actieve klanten hun voertuigen tanken en opladen met toegang tot het grootste energieneutrale acceptatienetwerk in Europa; ~67.000 tankstations voor traditionele brandstoffen, ~20.000 tankstations voor alternatieve brandstoffen en ~310.000 openbaar toegankelijke laadpunten. DKV Mobility is tevens aanbieder van tolbetaling en mobiliteitsoplossingen in Europa, waaronder voertuigdiensten bij ~30.000 tankstations en digitale btw-restitutie.

Met ~1.700 medewerkers realiseerde DKV Mobility een transactievolume van 12 miljard euro en een omzet van 492 miljoen in 2021. Het doel van de mobility serviceprovider is de overgang naar een efficiënte en duurzame toekomst stimuleren voor mobiliteit. Meer informatie op www.dkv-euroservice.com/nl.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram