VASS-Logo

Dupag presenteert zich met trots op de VASS bedrijvenmarkt.

Dupag presenteert zich met trots op de VASS bedrijvenmarkt.

Op 17 mei zal de Dupag Group als partner aanwezig zijn op de VASS bedrijvenmarkt om de leden kennis te laten maken met het veelzijdige aanbod van de Dupag Group. 

 

De Dupag Group is vanaf 2015 actief op de Nederlandse markt en vooral bekend van de Mécatech brandstof- en olieadditieven. Vanaf 2021 is daar de functie als Nederlands distributeur van Fuchs olie en Cobra Clean (werkplaats producten) bijgekomen. Kenmerkende begrippen bij de Dupag Group zijn ‘samenwerken’ ‘klantgericht’ en ‘kwaliteit’. Dat maakt dat klanten van het eerste uur nog steeds klant zijn en het klantenbestand nog steeds blijft groeien. Een goede samenwerking op alle niveaus van fabrikant tot eindgebruiker en vice versa resulteert in een goede kennisoverdracht en ontwikkeling van nieuwe producten op basis van actuele behoefte in de markt. Ook samenwerking met andere organisaties is belangrijk en die met VASS is daar een goed voorbeeld van. Met de merken Mécatech, Fuchs en Cobra Clean die allen tot de top in de markt behoren is het begrip ‘kwaliteit’ haast een understatement. 

Wat op de bedrijvenmarkt extra aandacht krijgt is de samenwerking met het DDW rally team die dit jaar als 17e is gefinisht in de Dakar Rally. Graag vertellen we u over data die we tijdens zo’n rally verzamelen en welke resultaten dat oplevert. De truck staat op de stand en Marije van Ettekoven - de enige vrouwelijke truck navigator in Dakar - zal aanwezig zijn voor een meet and greet. 

Ook vertellen wij onze bezoekers graag over Fuchs; een oliemerk die bekend is van first-fill in de Duitse merken en uitzonderlijk veel fabrieksgoedkeuringen heeft. Ook aandacht voor ontwikkeling op reinigingsgebied. Mécatech introduceert een nieuw product waarmee simpel en succesvol de actuele storing ‘P0420 Omzettingsgraad katalysator onvoldoende’ wordt opgelost. We ontmoeten u graag tijdens deze bedrijvenmarkt en als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of we samen een bezoek aan uw bedrijf kunnen plannen ontvangt u een waardevol en nuttig welkomspakket. 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram