VASS-Logo

Iwan van Lankvelt

Iwan van Lankvelt

Autobedrijf Iwan van Lankvelt over VASS

Iwan van Lankvelt aan het woord

Ik stond op een beurs met oldtimers toen John van der Rijt bij mij op de stand kwam en we beide ons ongenoegen uitspraken over de alsmaar stijgende portal kosten.

Krachten bundelen

Toen zeiden we: "daar moeten we eigenlijk iets aan gaan doen". John heeft in de week daarop een Facebookpagina aangemaakt en gevraagd wie er eventueel mee zouden willen werken om voor de aangesloten autobedrijven een betere prijs af te dwingen bij de portals.

Uiteraard heb ik me direct aangemeld met nog vier anderen. We zijn dus met zes personen begonnen. Doordat er heel veel vrije tijd (zonder betaling) in ging zitten, zijn er in de loop van de tijd wat mensen uitgestapt. Jammer, maar misschien ook wel begrijpelijk.

Initiatief VASS professionaliseren

VASS is dé organisatie waar je gewoon lid van moet zijn, omdat het altijd meer oplevert dan dat het kost. Het initiatief komt vanuit de autobedrijven zelf. Dus meldt jezelf nu nog aan, is mijn mening.

Samen sterk

Alleen als we ons allemaal aansluiten, kunnen we een verschil maken. Mirjam heeft dit in de afgelopen jaren al laten zien. Nu is de volgende stap gezet, VASS Nederland staat. Sluit je aan en investeer mee in onze gezamenlijke toekomst.

Mirjam bedankt voor dit initiatief en inzet!

Iwan, het is super om te zien waar we ondertussen staan. En daar mag ook jij trots op zijn. VASS Nederland is de belangenorganisatie voor alle onafhankelijk autobedrijven in Nederland. Samen Sterk! Dat is waar VASS voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten. Ook leveranciers en partners zijn daarbij van harte welkom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram