VASS-Logo

Jan Wijma over VASS

Auto Wijma over VASS

Jan Wijma aan het woord

Ook ik heb me aangesloten bij VASS, nadat ik een gesprek gevoerd heb met Mirjam. Zij schetste mij een compleet ander beeld van VASS dan dat ik had. Het beeld wat ik bij VASS had, is voornamelijk gevoed door de Facebook-groep waar nogal in werd geschreeuwd. Ik dacht dat een ongestructureerde Facebook-groep waar iedereen hun ergernissen plaatst nooit wat zou worden.

Direct contact met VASS

Na een gesprek met Mirjam begreep ik dat de meeste communicatie om veiligheidsredenen via de nieuwe VASS-app verlopen. VASS is een goed georganiseerde club via een nieuw mobiel platform. Zij bieden echt oplossingen waar veel autobedrijven op zitten te wachten.

Verkeerd beeld, positief bijgesteld

Hierdoor is mijn mening veranderd. Ik heb me aangemeld en direct een inlog ontvangen van de VASS-app, hierin staan veel interessante discussies, voordelen en nieuwsitems. Ik zie nu de serieuze bedrijven die aangesloten zijn, de positieve reacties en ben van mening dat als de groep nog groter wordt we nog meer dingen gedaan kunnen krijgen. De VASS-app is het centrale communicatieplatform waar we alles met elkaar kwijt kunnen. Perfect gewoon.

Ik zie de groep per dag groeien en ben blij dat we samen opkomen voor onze belangen.

Mirjam bedankt voor dit initiatief en inzet!

Jan, dank je wel dat je de tijd nam om met mij in gesprek te gaan en jezelf aan te sluiten bij VASS. Samen Sterk! VASS Nederland is de belangenorganisatie voor alle onafhankelijk autobedrijven in Nederland. Dat is waar VASS voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten. Ook leveranciers en partners zijn daarbij van harte welkom.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram