VASS-Logo

John van der Rijt

John van der Rijt

Autobedrijf John van der Rijt over VASS

John van der Rijt aan het woord

VASS pakt voor voor mij actuele issues op. Zo zijn we ontzettend goed geholpen en geïnformeerd toen de RDW zijn deuren sloot. Daar had ik wat aan, praktisch, snel en vanuit een ondernemersgeest ingestoken.

Cafetaria model, geen verplichting

Ik zie het als een cafetaria, ik kan zelf kiezen waar ik gebruik van maak. Zo plaats ik mijn B2B handel op de VASS-app. Mijn handel wordt snel verkocht zonder gekke biedingen.

Exclusief voordeel

Ik adverteer bij verschillende portals en ook daar kan ik extra voordeel behalen door VASS. Daarnaast is het waardevol om met collega-ondernemers in gesprek te zijn. Ze kunnen me helpen en begrijpen de issues waar ik mee te maken heb. Dit is anders dan wanneer ik dit met mijn personeel bespreek.

Ook zijn we overgestapt naar OAMKB, onze accountant. Niet alleen behalen we daar financieel voordeel, maar ook een flinke tijdsbesparing van minimaal 8 uur per week.

Lidmaatschap direct terugverdiend

Mijn lidmaatschap haal ik er nu al dubbel en dwars uit en dan heb ik nog niet eens de extra korting van de portals meegerekend. Ik raad al mijn collega-ondernemers dan ook aan om  zich aan te sluiten. Samen kunnen we zoveel meer bereiken dan alleen.

VASS Nederland is dé belangenorganisatie voor alle onafhankelijke autobedrijven in Nederland. Samen sterk! Dat is waar VASS voor staat en dat kunnen we alleen bereiken als meer bedrijven zich aansluiten.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram