VASS-Logo

Juridisch advies binnen handbereik

Juridisch advies binnen handbereik

Nick van Electric Car Company stuurde me een bericht dat hij een goede jurist wist die van meerwaarde zou kunnen zijn voor ons allemaal.  Zo kwam ik in gesprek met Marijn de Jong van De Jong juristen te Zwolle.

Direct was er een klik. Waarom? Als autoliefhebber heeft hij feeling met de automotive en kennis van zaken. Ook ziet hij in dat we erg gebaat zijn bij goed en concreet advies.

Alle drempels weg en makkelijk bereikbaar zodat je jezelf over juridische zaken niet al te druk hoeft te maken. Iemand die meedenkt en schakelt als er issues zijn die besproken worden in de app.

“Voor veel kleine autobedrijven is het een flinke drempel om contact op te nemen met een jurist als er wat aan de hand is binnen hun onderneming. Wij willen dicht bij onze klant staan en een verlengstuk zijn. Ze moeten geen enkele schroom voelen om contact met ons op te nemen als er wat aan de hand is. We hebben met VASS exclusieve afspraken gemaakt om te stimuleren dat ze zich niet alleen voelen staan. We denken bijv. mee in de processen en documenten zoals algemene voorwaarden, koopovereenkomsten, proefritformulier, personeelszaken etc., omdat je beter kunt voorkomen dan genezen. Al zijn we in het geneesproces ook heel goed. ” aldus Marijn de Jong.

https://autobranchesignalen.nl/politiek-en-fiscus/3095-een-jurist-onbereikbaar-voor-autobedrijven-2

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram