VASS-Logo

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

Molco Car Parts sluit zich aan bij VASS

VASS Nederland start een samenwerking met Molco, leverancier van onderdelen.

Een mooi voorbeeld van krachtenbundeling voor onafhankelijke autobedrijven: verbinding met de leverancier waarbij de ondernemer voordeel geboden wordt!

Molco Car Parts sluit aan bij VASS

Twee ambitieuze snelgroeiende Automotive partijen Samen Sterk!

 

VASS Nederland, dat staat voor Verenigde Autobedrijven Samen Sterk, slaat de handen ineen met Molco, leverancier van onderdelen.

Mirjam van der Rijt, initiatiefneemster van VASS, over de samenwerking:  “Wij geloven in het bundelen van krachten om een stem te vertegenwoordigen voor de onafhankelijke autobedrijven. We verbinden, staan voor gezamenlijke belangen en bieden voordeel voor de ondernemer. De samenwerking met Molco Car Parts past hier perfect in. Molco heeft een uniek concept met de nodige voordelen, door deze samenwerking kunnen onze leden nog meer voordeel bij Molco behalen”

Molco Car Parts is sterk groeiend in de Nederlandse onderdelenmarkt. “Door de samenwerking met VASS denken we nog meer klanten enthousiast te kunnen maken voor ons model. De beginselen van VASS passen goed bij de visie van Molco. Onder het motto Samen Sterk kunnen VASS leden nog meer voordelen behalen” aldus Marco Brinkers namens Molco Car Parts.

De samenwerking is niet enkel voor reeds bestaande VASS leden. Autobedrijven die via Molco VASS-lid worden ontvangen de eerste maand het lidmaatschap gratis.

Marco Brinkers en Mirjam van de Rijt

Bron: https://automotive-online.nl/werkplaats/laatste-nieuws/algemeen/28305-molco-car-parts-sluit-zich-aan-bij-vass

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram