VASS-Logo

PartsPoint

PartsPoint is distributeur van automaterialen, banden, olie en vloeistoffen aan de onafhankelijke aftermarket en dealerbedrijven. Wij zorgen dat een autobedrijf snel met het juiste onderdeel aan de slag kan en de automobilist tevreden de werkplaats verlaat. Met één van de grootste voorraden in de Benelux, zorgen we samen met onze grossiers voor een optimale beschikbaarheid van het assortiment.

Vanuit het DC in Ede bevoorraden we onze vijf regionale depots in Nederland. Hiervandaan leveren we dagelijks aan alle 100 aangesloten vestigingen van PartsPoint. Maar onze dienstverlening gaat verder: Met de bekende eigen garageformules CarProf, Autovakmeester en Autoservice Totaal krijgen onze klanten toegang tot een breed scala aan marketing- en salestools voor het autobedrijf. Daarnaast zorgen concepten zoals NexDrive, Kentekenloket, LeaseProf, Trekhaakofferte.nl en Garagevergelijker.nl voor nieuwe klanten. Met TECH360 zorgen wij voor actuele kennis en trainingen voor onderhoud en reparatie van het moderne wagenpark.

PartsPoint is als onderdeel van Alliance Automotive Group (AAG) ook internationaal actief in België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Polen. Na de overname door Genuine Parts Company (GPC) in 2017, is Alliance Automotive Group zelfs onderdeel van het grootste distributiebedrijf op het gebied van auto-onderdelen ter wereld. Dit maakt ons een lokale partner van wereldformaat.

Part of your deal.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram