VASS-Logo

Samen ondernemen in Automotive

TEN Advocaten werkt samen met VASS Nederland. VASS biedt een platform om vanuit de autobranche belangen te behartigen van onafhankelijke autobedrijven. Onafhankelijke autobedrijven worden door de grote partijen in de markt onvoldoende gehoord en alleen zijn ze als ondernemer niet sterk genoeg om veranderingen te realiseren. Door de krachten te bundelen kunnen ze dit wel. Onlangs verscheen en leuk artikel in Bedrijvig Oss Uitgeverij Talvi over deze samenwerking tussen Mirjam van der Rijt, oprichters van de VASS en Peter Roosendaal, advocaat ondernemingsrecht bij TEN én specialist op het gebied van automotive.

Juridische vraagstukken op automotive gebied

 

Het specifieke en bijzondere karakter van automotive contracten vraagt om een specialist. Iemand die uit ervaring weet hoe de hazen lopen. Automotive advocaat Peter Roosendaal heeft succes geboekt bij juridische procedures als gevolg van een herstructurering door importeurs. Sommige daarvan hebben zelfs de landelijke pers gehaald, bijvoorbeeld Renault Nissan. Maar ook de dealers van Peugeot, Ford, Skoda, Seat, Mitsubishi, Kia, Alfa Romeo en Fiat zijn met minder publiciteit naar een goed resultaat begeleid. Juridische automotive vraagstukken vragen om een vakkundige aanpak door een gespecialiseerde advocaat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram