VASS-Logo

VASS Nederland verwelkomt 600ste lid! 

Autobedrijf Johan van den Oever uit Veldhoven is het 600ste autobedrijf dat zich aansluit bij VASS. Deze organisatie behartigt de belangen van universele autobedrijven.

VASS staat voor Verenigde Autobedrijven Samen Sterk. Mirjam van der Rijt richtte de belangenorganisatie in 2020 op. Wat begon met een facebookgroep groeide uit tot een platform voor auto-ondernemers, met een eigen app. In minder dan 4 jaar groeide het platform uit tot een netwerk van 600 aangesloten autobedrijven en 40 leveranciers en partners.

"De persoonlijke benadering, saamhorigheid, het kunnen stellen van vragen en lezen van ervaringen van andere ondernemers spreken me erg aan. En de voordelen bij leveranciers zijn nog eens mooi meegenomen”, zegt Johan van den Oever, het 600ste lid van VASS.

Voordelen bij VASS

De VASS-app is nog steeds het communicatieplatform en daarmee het hart van de organisatie. Daarin wordt kennis gedeeld en vragen beantwoord. Ook vinden ondernemers er alle voordelen. Denk aan inkoopvoordelen bij leveranciers, adverteerportalen en verzekeraars. Ook kun je er terecht voor juridische hulp. Daarnaast kunnen ze zaken doen met elkaar via de app. "Belangrijk is dat er geen verplichtingen bestaan. Elke ondernemer bepaalt zelf waar hij wat afneemt, en hoeveel", zegt Mirjam van der Rijt.

VASS organiseert voor zijn leden bijeenkomsten, zoals het ledenevent afgelopen juni bij Centraal Beheer. Ook worden kleinere kennissessies in de regio gehouden In januari, februari en maart 2024 organiseert de organisatie samen met haar juristen vier kennisavonden omtrent non-conformiteit.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram