VASS-Logo

Verenigde Autobedrijven Samen Sterk verder als collectief

 

Na de eerste oproep op Facebook bleek dat de behoefte aan Verenigde Autobedrijven Samen Sterk (VASS) groot is. Samen frustraties aanpakken binnen de autobranche door krachten te bundelen is wat ons drijft. Binnen vier weken werden eind 2017 meer dan 3.000 mensen lid van de besloten groep.

Krachten bundelen

Kleine, middelgrote en zelfs grote autobedrijven, het is gebleken dat we allemaal met dezelfde frustraties worstelen. Zijn we nog wel baas in onze eigen onderneming? Hoe wij auto's in en verkopen dat kunnen we als geen ander, dat is ons vak. Maar gewild of ongewild hebben we met veel partijen om ons heen te maken. Denk aan internetportals, verzekeraars en veilingsites en ga zo maar door.

We worden door de grote partijen in de markt onvoldoende gehoord en alleen zijn we niet sterk genoeg om deze frustraties aan te pakken. Door onze krachten te bundelen kunnen we dit wel! Samen voor een gezamenlijk doel waarbij VASS bemiddelt voor de beste partners, voorwaarden en tarieven. Zo word je als ondernemer ontzorgd, heb je een plek waar je terecht kunt als je vastloopt, kun je je vragen maar ook je kennis delen en is er een juridisch loket. Het maakt ons uniek en sterk in de markt. Geen oorlog maar samenwerken.

Inkoopcollectief

Via het VASS inkoopcollectief gaan we gezamenlijk producten en diensten inkopen die voor ons allen van groot belang zijn. Zaken die een organisatie draaiende houden, maar die veel tijd en moeite kosten. Door het grotere volume kunnen we lagere inkoopprijzen bedingen en zo fors besparen op de kosten. Denk hierbij aan de garageverzekering, onderdelen, energie, olie, accountantskosten en juridische hulp.

Ook willen we zorgen voor betaalbare adverteer mogelijkheden en meer inspraak met betrekking tot de inrichting van de bestaande autoportal zodat deze beter aansluit bij onze wensen. Twee grote portals hebben ons benaderd en de gesprekken zijn gestart.

Word lid

Voor de volgende fase van VASS hebben we jouw commitment nodig. Om verder te gaan met VASS hebben we meer nodig dan een stem. Word daarom lid van het platform en het collectief.

Vanaf mei gaan we landelijk aanschrijven om alle autobedrijven de mogelijkheid te geven om aan te sluiten bij VASS. Het maandtarief zal € 49.50 excl. BTW zijn per vestiging.

Partners

Met trots kunnen we laten weten dat we al de volgende partners aan ons netwerk toe hebben gevoegd:

  • Cascade groep voor Garageverzekeringen en/ of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
  • OAMKB voor accountancy. Innovatief, geld besparend en transparant.
  • Multipart Garantie Nederland voor autogarantie verzekeringen.

Het VASS netwerk zullen we continu blijven uitbreiden voor onze leden. Er lopen ondertussen nog een tiental onderhandelingen met verschillende partijen. Denk hierbij aan onderdelen leveranciers, autoportals, olieleveranciers, food -non food leveranciers, brandstof leveranciers, energiemaatschappijen, telefonie en klein-materiaal leveranciers.

Het lidmaatschap kan je via een Ideal-link voldoen. Je kunt dan snel gebruik maken van ons platform en profiteren van de inkoopvoordelen.

Bron: https://autobranchesignalen.nl/overig/2805-verenigde-autobedrijven-samen-sterk-collectief-2

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram