VASS-Logo

Wat als autotransport helemaal anders kan?

Wat als autotransport helemaal anders kan?

Het transporteren van auto’s of trucks is een noodzakelijk kwaad dat vaak een hoop rompslomp met zich meebrengt. Voorals als een voertuig de grens over moet kan het regelen van een snel, betrouwbaar transport een flinke uitdaging zijn. Gelukkig kan het ook anders.

 

Vertrouwen is essentieel

Wilbert Wester, oprichter en eigenaar van Transporting Wheels, introduceerde in 2014 een uniek concept in de markt voor autotransport: een transportcalculator die op basis van een algoritme vraag en aanbod met elkaar verbindt. Inmiddels vervoert het bedrijf honderden auto’s per week.

 

Wester: “Als je een auto importeert geef je ongezien een groot bedrag uit. Dan wil je uit kunnen gaan van een betrouwbare partner die ervoor zorgt dat je auto snel en veilig wordt vervoerd. Wij werken samen met 150 transportpartners op 3000 internationale routes. Zo kunnen we snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit garanderen.”

 

Stap voor stap op de hoogte

Service speelt een belangrijke rol in zo’n proces. Wester: “Het stopt niet bij het koppelen van een klant aan een transporteur. Dan begint het juist. Wij houden klanten op de hoogte van iedere stap in het transport, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn. En hun vaste contactpersoon is altijd telefonisch bereikbaar bij vragen. We horen vaak terug van klanten die dát juist zo waarderen; het geeft ze precies het vertrouwen dat ze nodig hebben.”

 

Missie

Transporting Wheels heeft als missie het transport van voertuigen zo eenvoudig, transparant en inzichtelijk mogelijk te maken. Ze zijn dan ook continu bezig routes te optimaliseren en de transporttijd te verkorten. Zo is het inmiddels mogelijk een auto binnen 5 dagen uit Duitsland te halen. Ook de calculator wordt steeds verder geoptimaliseerd om de scherpste prijs te kunnen bieden. Wester: “Daar zijn we best trots op: binnen dertig seconden heb je een overzicht van de transportkosten op de gewenste route binnen Nederland, Europa en zelfs wereldwijd. Inclusief de eventuele bijkomende kosten van het verschepen. Klanten kunnen het transport met een druk op de knop bestellen."

Meer informatie: www.transportingwheels.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram