VASS-Logo
Adverteerportalen, marketing, relatiegeschenken & website
Den Hartog-Mobil 1
Marktplaats, onderdeel van Adevinta, luistert naar de branche, deelt haar eigen ervaringen en heeft een uniform en voordelig prijsmodel voor VASS leden gemaakt.
marktplaats.nl
Den Hartog-Mobil 1
In deze samenwerking met ANWB mogen VASS leden gratis adverteren op het auto portaal van ANWB
anwb.nl
Dupag
Autosoft maakt de website van een autobedrijf zo sterk mogelijk! Autosoft levert marketingpakketten ideaal voor websites van autobedrijven.
Autocommerce is hét Occasionbeheersysteem om snel en eenvoudig je voertuigen te adverteren.
autosoft.eu
Eurol
AutoTrack staat voor echte kopers en eerlijke prijzen en is onderdeel van Automotive MediaVentions het bedrijf achter AutoTrack, Gaspedaal.nl en Autowereld. In deze samenwerking profiteer je van volume voordelen, kennisdeling m.b.t. tips over adverteren en korte lijntjes met AutoTrack.
autotrack.nl
Eurol
De CARGO diensten app maak het adverteren van jouw auto's en andere voertuigen heel gemakkelijk. Jouw voorraad wordt direct online geplaatst. CARGO bouwt en host ook doeltreffende en eenvoudig te beheren websites voor de autobranche.
www.car-go.nl
Eurol
De onafhankelijke partij voor garagesoftware! Heb je veel onderdelen op voorraad, maak met CSW eenvoudig een webshop aan. Ook je auto verkopen kan met de module Basis Autoverkoop.
csw.nl
Eurol
Erik Kuiper Relatiegeschenken is de specialist in de automotive branche, voor wat betreft promotionele producten, giveaways en bedrijfskleding. Ons kantoor en magazijn vind je in Den Ham, waar wij met een gemotiveerd team van 15 medewerkers dagelijks voor onze klanten klaar staan.
erikkuiper-relatiegeschenken.nl
Eurol
EuroStocks.com, mobile.de en 2dehands.be zijn de adverteerportalen waarop wij jouw voertuigen internationaal onder de aandacht brengen. Automatisch vertaald naar het Duits en Engels en exclusief BPM. Bied daarnaast ook al je auto-onderdelen en wielensets aan in je eigen webwinkel die gekoppeld wordt aan Marktplaats.nl en 2dehands.be.
eurostocks.com
Eurol
Vinacles biedt verschillende diensten aan met ieder zijn eigen expertise. Van RDW informatie, Import & Export, verschillende applicaties tot aan data.
vinacles.com
Leveranciers
Heb je de leverancier gevonden als ondernemer?
Word leverancier van VASS
Andere categorieën:
Adverteerportalen, marketing & website
Administratieve, financiële, juridische en incasso dienstverlening
Afvalverwerking, beveiliging, energie & kantoorbenodigdheden
Banden, TPMS sensoren, velgen en velgherstel
Export, import, inkoop & taxaties
Klein materiaal, onderdelen & werkplaats apparatuur
Lease & verzekeringen
Oliën & additieven
Pechhulp, tanken & transport
Training & RI&E
Waarom je leverancier van VASS wilt zijn
Direct in contact met je doelgroep
Via de VASS app op de hoogte van alle ontwikkelingen
Transparante, duidelijke afspraken met 1 aanspreekpunt
Jouw product of dienst extra onder de aandacht!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram