VASS-Logo
Administratieve, financiële, juridische en incasso dienstverlening
BRU
Bij BRU vind je alle incasso- en deurwaardersdiensten in één hand. Laagdrempeling kantoor met korte lijnen naar opdrachtgevers. BRU biedt altijd maatwerk.
bru-deurwaarders.nl
DFM
DFM is dé financieringspartner in de mobiliteitsbranche met oplossingen op maat. Zoals de voorraadfinanciering DFM Direct, waarmee je een gevarieerdere voorraad occasions aanhoudt.
dfm.nl
Elbert Fiscaal
Elbert Fiscaal helpt graag bij fiscale vragen, discussies met de Belastingdienst en/of controles, rechtzaken en zelfs bij het opstellen van nieuwsberichten/webcontent. Ook vind je de laatste nieuwtjes op www.autoenfiscus.nl .
elbertfiscaal.nl
De Jong Juristen
Maarten Brouwers is initiatiefnemer van de automotive-sectie van het advocatenkantoor. Hij heeft na IVA-Driebergen jarenlang auto's verkocht en liep tegen juridische vragen aan, waarna hij besloot ook rechten te gaan studeren. Nu adviseert hij voornamelijk ondernemers in de autobranche!
https://hslaw.nl/automotive/
Inter Actus
Inter Actus groeit mee met jouw onderneming. Inter Actus is gepokt en gemazeld in marketing. De marketeers van Inter Actus weten precies waar jouw klant zich (online) bevindt en waar die gevoelig voor is, zodat deze met jou zaken wilt doen.
interactus.nl
Ten Advocaten
Met specialistische kennis en bewezen ervaring in onder andere de automotive sector, voorkomt of herstelt TEN Advocaten schadelijke gevolgen.
tenadvocaten.nl
Van Ree Accountants
Van Ree Accountants helpt je het stuur in handen te houden. Van Ree Accountants verzorgt jouw financiële administratie, onderhoudt jouw salarisadministratie en begeleidt overname en financieringstrajecten.
vanreeaccountants.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram