VASS-Logo
Export, import, inkoop & taxaties
Automobiel Taxaties
Automobiel Taxaties is al jarenlang jouw betrouwbare partner op het gebied van BPM taxaties. Ook voor verzekeringstaxaties van oldtimers, youngtimers, campers, motoren en WEV taxaties ben je bij onze register taxateurs in goede handen. Alles in eigen huis en een gedegen rapport op maat.
automobieltaxaties.nl
Automobiel Taxaties
BCA brengt occasion vraag en aanbod bij elkaar en ondersteunt de remarketing processen van haar klanten, zodat zowel de verkopende als de kopende klant de beste deal kan sluiten. BCA vindt betrokkenheid, innovatie, transparantie en kennisdeling over remarketing van groot belang.
bca.nl
Cargo International
Ga je goederen of voertuigen exporteren? CARGO zorgt voor alle benodigde documentatie. Regel het zelf snel en eenvoudig met de CARGO Diensten app. Jouw droomauto in het buitenland gekocht of importeert jouw bedrijf regelmatig voertuigen? CARGO kan alles voor je verzorgen, van transport tot Nederlands kenteken.
car-go.nl
Dealerdirect
Dealerdirect is een online handelsplatform voor het inkopen van gebruikte auto’s, bedrijfswagens, motoren, caravans, campers, e-bikes en fietsen in Nederland, België en Duitsland.
dealerdirect.eu
Eurostocks
Met de import module van EuroStocks toon je het Duitse aanbod occasions op je eigen website. Probeer het 30 dagen gratis en genereer meer leads. EuroStocks.com, mobile.de en 2dehands.be zijn de adverteerportalen waarop wij jouw voertuigen internationaal onder de aandacht brengen. Automatisch vertaald naar het Duits en Engels en exclusief BPM. Start een proefperiode met een flinke korting.
eurostocks.com
XRAY
De BPM calculator van XRAY is een eenvoudige en super snelle manier voor het invullen en berekenen an het BPM taxatie aangifteformulier van de Belastingdienst.
xray.nl
XRAY
Vinacles biedt verschillende diensten aan met ieder zijn eigen expertise. Van RDW informatie, Import & Export, verschillende applicaties tot aan data. 

Klik hier voor meer informatie:
vinacles.com/diensten
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram